I'll tatoo everything.

I'll tatoo everything.

joi, 18 martie 2010

Let me welcome myself.

Am observat ceva. Eu îmi propusesem să nu îmi fac blog, myspace, sau facebook în viața mea. Hi5-ul l-am lăsat activat din...nu știu exact ce motive, dar evident nu îmi folosește la nimic, nu îmi ţine de căldură și de bani de țigări când rămân singură acasă. Din aceleaşi necunoscute motive am ajuns să scriu acum prima postare pe Blogu' ăla rău şi deşi scriu de aproape 5 minute, încă nu ştiu exact despre ce.

( Din lipsă de inspirație, ai putea să-ți mai verifici o dată mail-ul, până mă izbește pe mine vreo idee. Peace out! )

Aşa. M-a izbit într-un final să scriu despre vară. Unde, cum, ce facem vara asta? E un "must have" în lista mea de priorităţi să ajung in Vama Veche. Deja îmi imaginez... În faţa ochilor noştri se întinde, leneş nevoie mare, vechiul nostru prieten. I-am promis întâlnirea peste 6 luni: soare, apă, nisip, muzică, băutură şi… libertate. Nu îl ştii? Faceţi cunoştiinţă. „Vama Veche, încântat!”
Am întrebat pe ici, pe colo "Unde bem bere ieftină în Vamă, unde putem asculta DnB, un rock, un punk, ceva? Unde ne punem cortul? Aaa...fără cort? Atunci cum e să dormi sub cerul liber cu un Jack si un Marlboro lângă tine?". Am aflat o grămadă de chestii faine şi mi-a crescut rapid un entuziasm cât altu' in 7. Vama te întâmpină cu o masă caldă după un drum obositor. Borş de peşte, gulaş, mămăliguţă cu brânză la „Şoni” sau „El Comandante”. Tu decizi. Dacă eşti adeptul religiei „fast food”, shaworma şi pizza te aşteaptă „La Canapele”. După o masă atât de copioasă, parcă ar merge un somn. Briza te poartă înspre plajă şi te plantează pe una din saltelele de pe „Shire”. Chill-out music în surdină, numai bună pentru moţăit. Te trezeşte zgomotul sticlelor care se ciocnesc pretutindeni. S-a întunecat. Te ridici în capul oaselor, îţi cumperi o vodcă mică şi o cola „la 2”, după care le amesteci. O noapte atât de lungă necesită un energizant pe măsură. Te simţi din ce în ce mai în formă. Ritmurile ameţitoare de drum’n’bass te atrag ca un magnet spre „Expirat”. Câteva ore de zbenguială pe Prodigy, Pendulum şi alte cele sunt de ajuns ca să scoată tot untul din tine. Mai pe seara cauti un foc unde să te alături la eforturile majore de a termina o sticlă de vodkă. Dimineaţă ,cafeaua la nisip de la „Stuf” te menţine pentru alte câteva ore pe plajă într-o stare contemplativă, privind balta infinită din faţa ta. Se face din ce în ce mai cald, încep să apară umbreluţe, cearşafuri, ochelari de soare. Lumea face plajă.
Deci care e concluzia mea?
-a se strânge alocaţia de acum încolo.
-a se face economii la băutele din weekend.
-a se putra OK cu părinţii şi a se face mai des curat în cameră.

Ne-om vedea sănătoşi/beţi/sparţi/cu cearcăne de nesomn prin Vamă.

Peace out!



Un comentariu:

Alki spunea...

Socialele sunt ceva cu care ne-am obisnuit si vedem in ele o viata mai buna. Cel mai tare ma seaca FaceBook, si mai ales faza aia cu "nu vrei sa fii prieten cu prietenu' prietenului tau?". Adica mi se pare o aberatie imensa. Cum ar fi sa iti bata unu' la usa si sa zica "salu' ba! eu sunt costel, joc fotbal cu var'tu; vrei sa fim amici? si daca tot sunt aici, vrei sa ne frecam si cucurile unu' de altu'?"
Asta mi se pare mie stupid.

Cat despre Vama-Veche, nu vad de ce vreti toti acolo, da' am deja idee pentru noul post in blog. Merci fain.

Hai... la mii de posturi!

Trimiteți un comentariu

Lalith inslaved.

Lalith inslaved.

What the hell are you looking for?